I have the most delicious recipe today! I know most of you must be saying "it's not Thanksgiving.." but I just love how sweet this is that I can eat it any time of the year, specially on a cold winter day. Also it is very easy to make and I prefer eating it with marshmallow on top instead of the tradicional nut topping. Hope you all like it as much as I do!! Enjoy!
SWEET POTATO CASSEROLE
3 cups mashed cooked sweet potatoes
2 well beaten eggs
1 cup sugar
1 teaspoon pure vanilla
1/2 cup melted butter
1/3 cup milk
1 bag mini marshmallows
Combine all ingredients and mix well spoon into 2 quart casserole. cover with foil. bake at 350F for 20 minutes. Uncover and place the marshmallow on top and broil for 2 or 3 minutes. Let it cool and enjoy.
Hoy tengo la receta mas deliciosa! Yo se que no es "Dia de Gracias.." pero me encanta esta receta tan dulcesita que la puedo comer en cualquier época del año, especialmente en un día frío de invierno. También es muy fácil de preparar y me encanta hacerla con marshmallow en vez de la receta tradicional que lleva nueces. Espero que les guste tanto como a mi!! Disfrutenla!
CAZUELA DE CAMOTE
3 tazas de camote cocido y aplastado
2 huevos
1 taza de azúcar
1 cucharadita de vainilla
1/2 taza de mantequilla derretida
1/3 taza de leche
1 bolsa de mini marshmallow
Combinar todos los ingredientes y mezclar muy bien. Vaciar en el molde rectangular de 2 quartos. Cubrir con papel aluminio. Hornear a 350F por 20 minutos. Retirar del horno, retirar el papel. Echar los marshmallow encima y rostizarlos por 2 o 3 minutos. Enfriar y disfrutar!
No comments:
Post a Comment