PUMPKIN PUREE - PURE DE CALABAZA

Hello everybody!!   Hola  aTodos!!

I hope you guys had a great New Year's Eve!!!!
Today's recipe is just the start of many recipes.  We are making Pumpkin Puree using the Baking Method.  This Pumpkin Puree is perfect for pies, soups, muffins and breads.  For silky and smooth custards or soups, press the puree through a sieve.  A medium-sized (4lb) sugar pumpkin should yield around 1 1/2 cups of mashed pumpkin.  This puree can be used in all your recipes calling for canned pumpkin.  Enjoy!!





Espero que hayan tenido un gran Año Nuevo!!!
La receta de hoy es solo el comienzo de muchas recetas.  Estamos preparando Pure de Calabaza usando el metodo de horneado.  Este Pure de Calabaza es perfecto para pies, sopas, muffins y panes.  Para que te quede bien suavecita pasa el pure por un cernidor y te servira para natillas y sopas.  Una Calabaza mediana (4lb) te dará 1 1/2 tazas de pure.  Este pure se puede usar en todas tus recetas que digan Calabaza en lata.  Disfruten!


No comments:

Post a Comment